Masini si echipamente pentru erbicidat

95

Erbicidarea se executa in scopul inlaturarii rasaririi si dezvoltarii buruienilor.

Se aplica la culturile de camp si leguminoase, in vii si livezi. Masina de erbicidat MET –1200 si echipamentele EER-600, EEC-2, EEV-2.

Masina de erbicidat MET –1200 este tractata si are capacitatea rezervorului de 1200 litri. Este alcatuita dintr-un cadru sprijinit pe doua roti cu pneuri, rezervor de solutie, pompa, dispozitiv d pulverizare, ejector pentru alimentare, filtru, supape si conducte.

Echipamentul EEP-600 este folosit pentru aplicarea erbicidelor in legumicultura. Lucreaza in agregat cu tractorul L-445. Rezervoarele se monteaza pe partile laterale ale tractorului. Pompa se monteaza la priza de putere a tractorului, iar rampa de stropit se ataseaza la ridicatorul hidraulic al tractorului.

Echipamentul EEL-2 este folosit pentru aplicarea erbicidelor in livezi. Lucreaza in agregat cu tractorul U-445, fiind montat in fata acestuia.

Echipamentul EEV-2 este folosit pentru aplicarea erbicidelor in vie, avand actiune totala si lucrand impreuna cu combinata de stropit si prafuit MSPC-300. Se monteaza pe tractorul viticol de 45 CP . deplasarea agregatelor se face in parcursuri liniare, cu intoarceri fara bucla. La fiecare alimentare se curata filtrele si sitele de lichid si de la sorbul de alimentare, se verifica etansietatea furtunurilor, conductelor si robinetelor, pozitia masinii pe tractor si a robinetelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here